Lediga jobbVi söker en kundansvarig till Västergötland

Som kundansvarig erbjuds du en spännande och varierad vardag med arbete både ute i fält och från kontoret. Du driver självständigt ditt arbete och dialog mot kund men har ett stort stöd i ett kunnigt och intresserat team.
I rollen fungerar du som mellanhand till våra kunder – lantbrukare, reningsverk, industrier och biogasanläggningar, vilket innebär att både bearbeta nya kunder, men också att upprätthålla och utveckla befintlig kundbas.
För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning, eller på annat sätt arbetat med att bygga upp långsiktiga kundrelationer i en rådgivande funktion mot lantbrukare.Vi söker en Produktchef Kalk

Tjänsten som Produktchef Kalk innebär framför allt att leda teamet inom kalk och samordna teamets operativa arbete. Ditt ansvar innefattar även att utifrån en strategisk plan för kalkförsäljningen operativt fördela resurser inom teamet och tillse att ni gemensamt når uppsatta mål. Är du vår nya Miljöstrateg?

Arbetet som Miljöstrateg på Biototal innebär en spännande och varierad vardag där du kommer att jobba med allt från att vara företagets ansikte utåt till att projektleda interna- och externa projekt.
Uppdragen kan omfatta allt från att bedriva tillståndsprocesser, utreda nya produkters användningsområde till att genomföra provtagningar på vatten eller mark. Flera av projekten sker internt inom koncernen, men vissa uppdrag kan ske mot externa kunder så som reningsverk, biogasanläggningar eller andra industriella anläggningar.


Söker du exjobb eller praktikplats?


Vi på Biototal ser medarbetarna som vår främsta resurs. Alla våra medarbetare har olika bakgrund, utbildning och ålder och tillsammans bildar vi ett starkt team som tillsammans arbetar mot målet att sluta kretsloppet mellan stad, land och hav!

Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

Skicka in din ansökan för exjobb eller praktikplats nedan

Vår policy