Kalender

  26-27 juni
  Borgeby Kyrkväg, Malmö


  Borgeby Fältdagar – mässa

  Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. Jordnära, fackmässa med tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren. Välkommen förbi vår monter!

  3-4 juli
  Brunnby gård, Västerås

  Brunnby Lantbrukardagar – mässa

  Mellansveriges största mötesplats för professionella lantbrukare. Kom förbi vår monter för att prata organiska gödselmedel och kalk!
  Läs mer!

  16-17 augusti
  Ljusdal

  Mittiamässan - Gård & skog

  Vi finns på plats! Välkommen förbi och prata med oss!

  31 augusti
  Vaggeryd

  Landsbygdens Sommarmöte

  31 augusti 2024 hålls sommarmötet på Gärahovs gård. Vi gästar familjen Willman utanför Vaggeryd på Gärahovs gård där det bedrivs mjölkproduktion med strax över 100 mjölkkor.

  31 Augusti
  Kristinehamn

  Vattendagen

  Vi besöker Vattendagen Kristinehamns stadspark för att prata om vårt miljöarbete. 

  Oktober
  Alnarp

  Lantmästardagen

  Lantmästardagen är en bransch- och näringslivsdag som arrangerars varje år av Lantmästarkåren. Vi finns på plats för att berätta vad vi på Biototal Group kan erbjuda. 

  6 november
  11.00-16.00

  Ulltuna Näringslivsdag

  UND är en mässa där studenter träffar företag, myndigheter och föreningar! Vi finns på plats för att berätta vilka möjligheter till jobb det finns hos oss. 

  28 november
  Stockholm

  Återvinningsgalan

  En gång om året samlas avfalls- och återvinningsbranschen  i Stockholm för Återvinningsgalan. Där summerar tidningen Recycling med samarbetspartners återvinningsåret som gått och tillkännager vinnarna i respektive priskategorier samt vinnaren av vandringspriset Årets Specialpris.