Jobba hos oss

Vi söker produktchef för området slam till åkermark

Produktchefens roll innebär bland annat att leda teamet inom slam, se till att ni når gemensamt uppsatta mål, driva marknads- och utvecklingsprojekt samt genomföra affärer och förhandlingar. Det vi erbjuder är ett fritt arbete med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. 

Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi tillsammans med ett gäng trevliga och nyfikna kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig! 

Vi söker traktorförare - vill du bli en i gänget för vår kalkspridning? 

Vi söker ett antal traktorförare för att stärka upp befintligt team för vår kalkspridning i södra Sverige. Din främsta arbetsuppgift är att köra traktor och att sprida kalk på åkermark. Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. 

Är du vår nya stjärna?

Vi är alltid på jakt efter nya drivna och positiva medarbetare som vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle. Tycker du vi har en spännande bransch och är intresserad av att arbeta hos oss? Då är du varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss. 

Personalen – vår främsta resurs

Våra medarbetare har olika bakgrund, kompetens och erfarenhet vilket gör att vi blir ett starkt och komplett team. Vi har tydliga värderingar som genomsyrar vår vardag och vi är stolta över att vara en del av Biototal Group. Tillsammans strävar vi mot samma mål, ett mer hållbart samhälle, samtidigt som vi har kul på vägen.

För dig som studerar

Söker du efter ett spännande företag att skriva ditt exjobb på? Eller letar du kanske efter en praktikplats alternativt sommarjobb? Vi på Biototal Group ser väldigt positivt på nya kontakter med utbildningar som går i linje med våra inriktningar. Läs mer här