Kundansvarig med intresse för att skapa gröna affärer sökes till Skåne!


Om tjänsten

Arbetet som kundansvarig innebär en spännande och varierad vardag där du kommer att arbeta både ute i fält och från kontoret. Du driver självständigt ditt arbete och dialog mot kund men har ett stort stöd i ett kunnigt och intresserat team.

I rollen fungerar du som mellanhand till våra kunder – lantbrukare, reningsverk, industrier och biogasanläggningar där du ansvarar för egna kunder. Det innebär att både bearbeta nya kunder men också att upprätthålla och utveckla befintlig kundbas. Du förväntas även att utveckla relationer med myndigheter, entreprenörer och transportörer. Du kommer bland annat att förmedla och sälja restprodukter för återföring i kretsloppet.

Du utgår från vårt kontor på Alnarp och ditt arbetsfält är framförallt Skåne. Då resor inom södra Sverige förekommer, och resor mellan våra kontor och ibland med övernattning, krävs B-körkort. Tjänstebil ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Vi ser gärna att du som person är relationsskapande och har ett stort intresse för växtodling inom lantbruket. Har du tidigare erfarenhet av att bygga upp långsiktiga kundrelationer i en rådgivande eller säljande funktion mot lantbrukare är det en fördel.

Har du arbetat praktiskt inom lantbruk är det starkt meriterande för tjänsten. Du har goda kunskaper inom agronomi och en grundläggande förståelse för de bakomliggande processerna inom växtnäring. Du har troligtvis en högskoleutbildning som agronom, lantmästare, gårdsmästare eller agrotekniker, alternativt har du förvärvat motsvarande praktiska kunskaper inom växtodling på annat sätt. Du har god förmåga att förmedla ett budskap i såväl tal som skrift. Du har vana att hantera Officepaketet och digitala verktyg.

Du trivs i en roll där du både ges möjlighet att arbeta i fält och med planering och dokumentation. Du har en positiv inställning, du är flexibel och du har förmågan att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som brinner för att ni tillsammans skapar långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag där vi alltid stöttar varandra i att hitta hållbara affärsupplägg. Vi värnar om trivsel och samarbete genom hela organisationen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, fyll i formuläret du kommer till via länken nedan senast den 31 januari 2024. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Lindqvist, Produktchef, tfn. 070-846 99 05, eller ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Sahuric,