Är du vår nya Key Account Manager?


Om tjänsten

Som Key Account Manager arbetar du med att utveckla befintliga affärer, såväl som att skapa nya affärsrelationer när det gäller att ta hand om restprodukter som anses förbrukade och återföra dem i kretsloppet eller hitta andra användningsområden. Arbetet bygger på ett utvecklat kontaktnät och långsiktiga relationer med såväl kunder, leverantörer och samarbetspartners.

I rollen ansvarar du framförallt för att:
– självständigt söka upp och skapa affärer samt aktivt hitta nya möjligheter och projekt inom ramen för affärsområdet för att möjliggöra vidare tillväxt
– bibehålla och utveckla relationer med nya och befintliga kunder
– etablera och upprätthålla strategiska partnerskap inom exempelvis mark-, entreprenörs- eller transportsektorn
– bevaka marknadens aktörer inom våra segment
– utföra provtagning i fält samt genomföra okulär bedömning av material
– samordna transporter i samarbete med logistikansvarig inom Biototal Group

Placering på något av våra befintliga kontor, alternativt ett kontorskluster i närområdet runt Mälardalen/Östergötland. Det kommer även finnas möjlighet att utgå från hemmet några dagar i veckan. Då resor inom mellersta och södra Sverige förekommer frekvent, även med övernattningar, krävs B-körkort. Tjänstebil ingår.

Din profil

För att trivas med uppgifterna ser vi det avgörande att du har ett genuint intresse för försäljningsprocessen samtliga delar, samt tillräckligt god förståelse för teknologin bakom de beståndsdelar som utgör den gröna näringen. Du kan dessutom hantera komplexiteten i att utvärdera potentiella nya projekt och se tvärfunktionella affärsmöjligheter. Du har god kunskap i affärsekonomi, inklusive kalkyler, analyser och bedömningar. Dina kunskaper i svenska i tal och skrift är mycket goda och du behärskar engelska på en god nivå. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vana av arbete i något affärs-/CRM-system. Hos oss arbetar vi i Lime.

Du har sannolikt arbetslivserfarenhet inom ex. Miljö, Väg och Vatten, Avfall, Entreprenad eller Jordproduktion där du också arbetat i en sälj-/marknadsfunktion. Du har flerårig erfarenhet inom någon av ovan nämnda branscher och söker nu din nästa utmaning.

Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer och du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla affärer och hitta nya sådana. Du trivs att arbeta självständigt men har också en god samarbetsförmåga och arbetar effektivt tillsammans med andra.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng målmedvetna och ambitiösa kollegor som brinner för att ni tillsammans skapar långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi värnar om trivsel och samarbete genom hela organisationen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Björnfot, Affärsområdeschef Biototal, tfn 070-846 99 08. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Ceder Vi ser fram emot din ansökan senast 2023-11-19. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.