Vi söker traktorförare - vill du bli en i gänget för vår kalkspridning? 

Om oss

Mewab är ett ledande företag inom cirkulär ekonomi med fokus på återanvändning och förädling av restprodukter fördelat på affärsområdena Lantbruk, Deponi samt Återvinning. Företaget har funnit sedan 1986 och har sitt huvudkontor i Karlstad. 

Vill du arbeta i en spännande koncern som ligger i framkant inom kretslopp och cirkulär ekonomi, då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Vi söker ett antal traktorförare för att stärka upp befintligt team för vår kalkspridning i södra Sverige. Din främsta arbetsuppgift är att köra traktor och att sprida kalk på åkermark. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi utför spridning på åkermark med fyra egna ekipage samt tar stöd av underentreprenörer under högsäsong (april-november). Vårt upptagningsområde för kalkspridning är södra Värmland, norra Västergötland, Närke och delar av Mälardalen. Resor i arbetet förekommer, ibland också med övernattningar. Under spridningssäsong förväntas du kunna ställa upp och arbeta på flera orter i södra Sverige. Du rapporterar till Produktionschef Lantbruk.

Tjänsten är i första hand en tillsvidareanställning på heltid hos Mewab, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi är även intresserade att komma i kontakt med dig som har F-skatt och som vill verka som vår underentreprenör under högsäsong.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort och god vana av att köra traktor. Meriterande är erfarenhet från lantbruk, lantbruksentreprenad eller vana av att hantera större maskiner. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i ett företag under tillväxt, där du får ta ansvar och arbeta självständigt, men också bli del av ett mindre team där man hjälps åt. Vi tror att du är ansvarstagande, flexibel och du har en positiv inställning och attityd.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi har kollektivavtal Maskinföraravtalet (Maskinentreprenörerna – SEKO) och följer branschstandard för lön och utveckling. 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Ulf Johansson, Produktionschef Lantbruk Mewab.
Telefonnummer: 070-666 27 12
Mailadress: