Nu söker vi provisionssäljare för vår kalk!

Biototal Group fortsätter att expandera och söker nu ett antal Provisionssäljare av kalk till ett flertal områden. Lockas du av att arbeta i en spännande koncern som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi? Då kan detta vara uppdraget för dig! 

Om tjänsten

Arbetet som Provisionssäljare av kalk innebär att du arbetar på f-skatt med uppsökande försäljning av jordbrukskalk till lantbrukskunder inom angivet distrikt. Du utgår från en tillhandahållen prislista för vårt sortiment, som delges dig inför säsong. Vid försäljning av större partier offereras kunden inför sådan affär och pris beräknas tillsammans fram med stöd av Produktchef Kalk, som också är den internt hos oss som våra provisionssäljare rapporterar till. Vid sidan av försäljningen ingår även möjlighet att delta på lokala kundaktiviteter och mässor inom ditt distrikt. Omfattningen av uppdraget är minst 2h/vecka, men varierar i perioder och innebär ofta mer arbete under vår högsäsong (april-oktober).


Vi söker nu ett antal provisionssäljare som kan anta ett eller flera av distrikten: Skåne, Småland och Mälardalen.

Din profil

Du som söker uppdraget har lantbruksbakgrund och trivs i en säljande funktion. Har du tidigare erfarenhet av att bygga upp långsiktiga kundrelationer i en rådgivande eller säljande funktion mot lantbrukare är det meriterande. Då tjänsten innebär resor med egen bil är B-körkort ett krav. Du är registrerad för f-skatt.


Som person tror vi att du som söker har en positiv inställning, du är flexibel och du har förmågan att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, där du beskriver kort om din bakgrund samt vilket distrikt du önskar arbeta inom. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wancke, Produktchef Kalk tfn. 070-341 08 87. Ansökan mailas till Vi tillämpar löpande urval och uppdragen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 31/1 2024.