Ferdinand kliver in som kundansvarig på Biototal

Vi har glädjen att hälsa ännu en medarbetare välkommen. Ferdinand Eskilsson är ny kundansvarig hos oss. Han fastnade för Biototal på grund av det innovativa tänket och att det är fart i företaget. Nu ser han fram emot att få komma ut i verksamheten.  

 

Ferdinand Eskilsson är inne på sin andra vecka som kundansvarig på Biototal. 

– Det är mycket nytt, men jag börjar få koll på processer och arbetssätt. Nu är jag inne i introduktionen, men börjar bli lite rastlös. Jag vill ut i verksamheten. 

 

Under de senaste tio åren har han arbetat med biostimulering. När företaget han arbetade på la ner verksamheten i Sverige valde han att komma till oss. 

– Jag har känt till bolaget sedan länge då många av kunderna jag hade på min förra arbetsplats även är kunder till Biototal. Att jag fastnade för just Biototal beror på att det innovativa tänket och att det är fart i företaget. Det ger större möjligheter. 

 

Innan har han även arbetat som skogsentreprenör och är uppvuxen på en gård med mjölkkor. 

– Pappa var mjölkproducent, därför valde jag skogen. Jag var trött på att mocka kalvboxar.

 

Den nya tjänsten liknar den han hade innan. 

– Här arbetar jag mer mot slutkund. Det är kul att få arbeta med en större kedja. Jag kommer att jobba med både slam och biogödsel samt ansvara för Tekniska Verken. Till en början kommer jag vikariera för Marcus Gustavsson som går på föräldraledighet samt täcka upp där det behövs. För mig passar det perfekt med en tjänst som inte är huggen i sten, jag gillar omväxling. 

 

Varmt välkommen till oss!