”Biototal är ett framtidsföretag och det är roligt att arbeta här”

Vi på Biototal ser väldigt positivt på nya kontakter med utbildningar som går i linje med våra inriktningar. Under sommaren rekryterar vi sommarvikarier som kan täcka upp för vår ordinarie personal när de går på sin semesterledighet. En kille som vi rekryterat inför sommaren är Magnus Hammargren.


Magnus vikarierar som kundansvarig i Skåneregionen under hela juli och augusti. I hans dagliga arbetsuppgifter sköter han kontakten med bland annat lantbrukare och chaufförer och ser till att leveranserna sker så smidigt som möjligt och att slammet sprids vid rätt tidpunkt. Den främsta anledningen till att Magnus sökte sig till oss på Biototal var för att han ville testa på hur det är att arbeta inom sälj och sköta kontakten med kunder, något han tidigare inte har erfarenhet av.

- När jag började mitt vikariat fick jag en introduktion av Björn. Vi jobbade tillsammans fram till han gick på semester och då tog jag över hans arbetsuppgifter.

I vanliga fall studerar Magnus till agronom med inriktning mark och växt i Uppsala där han har ett år kvar. Det var via studierna han fick kännedom om oss på Biototal då han studerade tillsammans med bland annat Rasmus.

- Jag har fått ett väldigt gott intryck av Biototal. Det är ett framtidsföretag och min uppfattning var att det är ett roligt företag att arbeta på. Något jag också kan bekräfta nu när jag jobbat här ett tag.

Magnus har varit en viktig resurs för oss och vi är väldigt glada att han har spenderat sin sommar här med oss!

Är du student och intresserad av vår verksamhet? Håll utkik på vår jobba hos oss-sida tills nästa sommar, då kanske det är du som arbetar här!