Philip och Jörgen förstärker gänget i Skåne

Två nya medarbetare ansluter sig till kontoret i Alnarp, Philip Malmnäs och Jörgen Rasmusson. Båda arbetar som kundansvariga, en med fokus på att få in substrat till biogasanläggningar och en med fokus på att förmedla slam och biogödsel till lantbrukare i närområdet. 

 
Nu utökar vi medarbetarstyrkan i Skåne med två kundansvariga, Philip Malmnäs och Jörgen Rasmusson. Både kommer att vara involverade i vårt samarbete med Gasums biogasanläggning Jordberga i Trelleborg. Från den anläggningen hanterar vi runt 110 000 ton flytande och 30 000 ton avvattnad biogödsel varje år.  Jörgen arbetar med substratkontraktering till kommande anläggningar som Gasum ska bygga, medan Philip arbetar med förmedling av slam och biogödsel till lantbrukare. 


– Jag attraheras av att vi använder resurserna på ett smartare sätt. Detta är en framtidsbransch, säger Jörgen. 
Det var just därför han sökte sig till oss på Biototal. Innan har han hunnit med mycket, bland annat har han en bakgrund som ekologisk lantbrukare. 
– Då har du ett kretslopp på gården. Biototal arbetar på samma sätt, fast i en större omfattning och med andra resurser i stället.

 

Även Philip har en bakgrund som lantbrukare. I höstas avvecklade han sin verksamhet. 

– Jag sökte jobbet på Biototal av ren tillfällighet. Det jag fastnade för var det cirkulära tänket i företaget och jag tyckte att tjänsten lät väldigt spännande. Nu ser jag fram emot att träffa folk, det ska bli riktigt roligt. 

 

På fritiden gillar Jörgen att vara i skogen, jaga och tillbringa tid med familjen. Även Philip tänkte få mer tid till familj och vänner, men även till den möbelbutik han driver i fastigheten där han bor.

– Man måste ju ha någonting att göra på kvällarna, skrattar han. 

 

 Varmt välkommen till oss Philip och Jörgen!