Nya talanger på plats som stärker upp vårt team

Vi hälsar våra nya kollegor Martin Nilén och Henrik Zsigó varmt välkomna till oss Biototal Group. En fem veckors introduktion har påbörjats där de ska få lära känna både verksamheten och deras nya kollegor. Martin kommer arbeta som kundansvarig i Skåne och Henrik tar sig an rollen som logistikansvarig och kommer utgå från kontoret i Karlstad.


Vi har nyligen välkomnat två nya medarbetare till oss på Biototal Group. Martin Nilén är en av dem och han kommer arbeta som kundansvarig i Skåne. Med erfarenhet som åkeriansvarig och en passion för jordbruk, var det naturligt för honom att söka sig till oss.
- Biototal är ett modernt och spännande bolag med fokus på det cirkulära, något som jag fastnade för.

Han har länge önskat att applicera sitt privata intresse för jordbruk i sin yrkesroll och ser nu fram emot nya utmaningar, infallsvinklar och intryck inom denna bransch. Med alla spännande arbetsuppgifter och möjligheten att träffa nya människor är han redo att ta sig an sin nytillträdda position som kundansvarig.

Vad gör du en dag när du är ledig Martin?
- Som den friluftsmänniska jag är tar jag med mitt taktält ut i naturen och campar, sedan blir det kasta en hel del med fiskespöt.

Henrik tar på sig den nya rollen som logistikansvarig hos oss

Henrik Zsigó ska arbeta som logistikansvarig för både Mewab och Biototal men kommer utgå från Mewabs kontor i Karlstad. Detta är en helt ny tjänst som inte funnits i något av bolagen tidigare. Efter att ha studerat sjöfart och logistik på Chalmers i Göteborg har han arbetat som speditör, skeppningsansvarig och på flera olika rederier. Nu kommer han bland annat ta hand om våra olika flöden, se till att vi har uppdaterade kontrakt med alla åkerier och transportörer, få en bättre struktur kring logistiken samt hitta synergieffekter mellan bolagen. Henrik ser positivt på sin nya roll och fick direkt en bra känsla.

- Biototal Group verkar vara ett litet, familjärt bolag där alla känner alla. De som arbetar här är drivna och engagerade i det som de jobbar med. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med nya människor, bygga nya relationer och att få växa tillsammans med företaget. Biototal Group är ett spännande bolag och det känns helt rätt i tiden att jobba med detta. Det finns stora möjligheter att få vara med att skapa något, dels individuellt men även tillsammans.

Om du fick välja att äta en maträtt resten av ditt liv, vad skulle du välja då?
- Som halvungrare föredrar jag schnitzel med stekt potatis och något syrligt till, som inlagd gurka eller tomat, men definitivt utan anjovis.

Kul att ha er här Martin och Henrik, varmt välkomna till oss!