Teamet på Biototal växer sig starkare: Välkomna till gänget Jasmina och Elina

Under våren har vi fått förstärkning på kontoret av Elina Asberg, HR-ansvarig och Jasmina Egelnor, CFO. Varmt välkomna till Biototal-gänget!
 
Redan i slutet av förra året började Elina Asberg med en kartläggning av vårt HR-arbete. I början av året började hon arbeta som HR-konsult hos oss. 
– Jag stöttar Biototal i HR-frågor och initialt har detta inneburit fokus på flertalet områden, såväl operativt som strategiskt arbete. Jag har sett över policys, rutiner och arbetssätt för att få ett effektivt HR-arbete och fortsätta bygga vidare på en redan bra grund i dessa frågor på företaget. För mig innebär HR-arbete att mitt bidrag ska smörja verksamheten i fråga om att chefer och medarbetare ska ha en tydlighet i vad som gäller samt få ett bollplank i frågor som givetvis också rör de mjukare områdena såsom trivsel, medarbetarskap, ledarskap och kommunikation.
 
I april började Jasmina Egelnor sin tjänst som CFO på Biototal. 
– Det känns bra att vara en del av en verksamhet som jobbar med cirkulär ekonomi. Miljö, hållbarhet och resursåtervinning är några av de viktigaste områden i vårt samhälle idag. Dessutom känns det roligt att få vara med på den resan Biototal har påbörjat och har framför sig och att kunna bidra till den utvecklingen.
 

Ett företag i tillväxt


Både Elina och Jasmina tycker att det är roligt att få arbeta på ett företag i tillväxt.
– Biototal växer för mig för varje dag som går. Att få jobba ihop med engagerade medarbetare som vill bolagets bästa är bland det mest motiverande jag kan komma på. Min tjänst är full av utmaningar som jag ser fram emot att lösa på bästa sätt. Jag lär mig jättemycket varje dag, om bolaget, branschen, verksamheten och det känns toppen, säger Jasmina.
 
Elina lockades av vår utvecklingsresa. 
 – Det var en av de delar som gjorde att jag gärna ville arbeta med HR-frågorna på företaget. HR-frågorna är också prioriterade och hamnar högt på agendan, vilket bidrar till en stor möjlighet att påverka i de frågor jag brinner för. Det är superkul att få vara en del i att bygga och vidareutveckla strukturer, processer och arbetssätt inom HR vidare tillsammans med ett drivet gäng.