Från växtodling till organisk gödsel: Vi välkomnar David Beijer som ny kundansvarig för Biototal i Karlstad!

Lagom till att de första löven ändrar färg hälsar vi på Biototal en ny stjärna välkommen till vårt team, David Beijer. Han kommer från en lantbrukar-bakgrund och har de senaste åren jobbat som försäljare av växtodlingsprodukter. Vi satte oss ned med David för att lära oss mer om hans passion för lantbruk och hans förväntningar på sin nya tjänst.

Vad lockade dig med tjänsten på Biototal?

-       Nya utmaningar. Efter att ha arbetat med lantbruk i över två decennier, både på min familjegård och som växtodlingssäljare, sökte jag efter nya möjligheter att växa och lära mig mer. Biototals fokus på innovation och deras engagemang för cirkulära metoder lockade mig omedelbart.

Hur har din tid på Biototal varit hittills?

-       Det har varit fantastiskt än så länge. Jag har stött på mycket nytt och intressant som jag inte var bekant med sedan innan, till exempel när det gäller slam och ammoniumsulfat. Att få vara en del av ett företag som prioriterar hållbara lösningar är inspirerande. 

Vad kommer vara ditt största fokus på Biototal?

-       Mitt största fokus kommer vara på slam. Vi strävar efter att hitta lösningar som inte bara är ekonomiskt lönsamma för våra kunder, utan som också gynnar vår planet. 

Vad gör du när du inte jobbar?

-       När jag inte är på jobbet spenderar jag tid med min familj och vänner. Att ha en balans mellan arbete och privatliv är viktigt för mig. Jag tycker om att koppla av och umgås med nära och kära. 

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

-       Jag ser fram emot kundkontakten mest. Att få arbeta nära kunderna och förstå deras behov är något jag brinner för. Försäljning är något jag alltid har haft en passion för, och att få göra det inom ett nytt område och segment är verkligen spännande.

Brinner du fortfarande för lantbruk?

-       Absolut. Lantbruk har genomsyrat min karriär och är en stor del av den person jag är. Jag tror på betydelsen av hållbart jordbruk och hur det kan forma vår framtid. Att få vara en del av Biototal, ett företag som delar den övertygelsen, är något jag är mycket tacksam för.

David Beijers entusiasm och engagemang för lantbruket kommer säkerligen att bidra till mer av våra framgångar och fortsatta strävan efter innovativa och hållbara lösningar. Vi ser fram emot att se hur hans erfarenhet och passion kan komma till nytta i företaget. 

Varmt välkommen till oss David!