Mewab har en ny ekonomiassistent – Välkommen Sara

Sara Pauselius började som ekonomiassistent på Mewab i början av maj. I sin yrkesroll har hon hand om faktureringen på företaget. Nu under hösten när det är högsäsong för kalkförsäljningen lägger hon mycket tid på att hantera ordrar och fakturera. Hon sköter även ett par andra administrativa uppgifter utanför ekonomin och säger själv att hon ser utrymme för sin roll att utvecklas ytterligare i framtiden. 

Det var intresset för siffror som lockade henne till ekonomibranschen och innan Mewab arbetade hon som redovisningsekonom på Nya Wermlands Tidningen.
 -  Jämfört med NWT är Mewab ett ganska litet företag vilket gör att omställningen blivit ganska stor och jobbet skiljer sig en del. Storleksskillnaden var en av sakerna som lockade med Mewab.
 
En annan sak som lockade Sara hit var det egna intresset för lantbruk. Hon gick på naturbruksgymnasiet här i Karlstad och det gav henne en grundkunskap om lantbrukets värld som gjorde det lättare att förstå vår verksamhet när hon först kom till oss.
 - Jag trivs jättebra på Mewab. Alla är väldigt välkomnande och trevliga. Under hela rekryteringsprocessen hade jag en väldigt bra magkänsla och upplevde att de kände likadant vilket jag fick bekräftat när jag blev erbjuden jobbet.
 
Sara har snabbt kommit in i företaget och hon förklarar att hon ser fram emot att vara en del i att Mewab växer och utvecklas framåt. Hon ser även fram emot att vara en del i att förändra och påverka organisationen till det bättre och har redan nu en del idéer och planer för framtiden.
 
Vi på Mewab är väldigt glada att välkomna Sara in i vårt team!