Grön resurs får förstärkning av Anna – Biototals senaste stjärna

I slutet av augusti välkomnade vi Anna Johansson i Biototal-teamet. I rollen som kvalitetsansvarig för affärsområdet Grön resurs arbetar hon med kvalitets- och miljöfrågor samt säkerställer kvaliteten på vårt projekt Kallmorberget.

 
- Mina ansvarsuppgifter består bland annat av att ha en överblick över provtagning och uppföljning av analyser från arbetet vid Kallmorberget, säger Anna.
 
Tiden innan Biototal har bestått av arbete såväl som studier. Med en kandidatutbildning inom risk- och miljövetenskap med inriktningen geovetenskap och en tvåårig masterutbildning i hydrologi ger Anna sig nu entusiastiskt in i branschen. Vi är självklart glada att hon väljer att göra det hos oss på Biototal och är säkra på att hon kommer att göra ett toppjobb.
 
- Mitt första intryck av Biototal är att det är en spännande och utvecklande miljö. Alla samarbetar och är väldigt engagerade och trevliga. Det känns inte alls svårt att be om hjälp vilket annars kan kännas lite jobbigt när man kommer till en ny arbetsplats.
 
Anna ser fram emot att via sin roll hos oss kunna bidra till en hållbar omställning i samhället och att vi som samhälle blir bättre på att förstå kretsloppet vi arbetar med på Biototal.
 
Varmt välkommen till Biototal Anna!