Camilla Skånberg - ny affärsutvecklare inom området Återvinning och Markåterställning

Vi har glädjen att hälsa en ny medarbetare välkommen till gänget inom Återvinning och Markåterställning - Camilla Skånberg. Hon har lång erfarenhet inom återvinningsbranschen, men har inte arbetat med material liknande våra innan. 
– Det ska bli riktigt spännande. Jag gillar att hitta nya vägar när det kommer till hållbarhet för både miljön och ekonomin.  

 

Camilla Skånberg är endast inne på dag två i sitt omfattande introduktionsprogram. Idag är hon på Vreta Kluster för att prata med vår CFO Oskar Johansson. Innan hon började har hon hälsat på sina närmsta kollegor Lars Björnfot, Anna Johansson och David Finnström i Karlstad.

– Jag är riktigt imponerad av introduktionsplanen, som är genomtänkt in i minsta detalj. Välkomnandet jag har fått är fantastiskt, alla är supertrevliga och hjälpsamma. Det gör det enkelt att börja arbeta här.  

 

Affärsutvecklare inom Återvinning och Markåterställning är Camillas titel. I rollen ingår bland annat att hitta nya möjligheter att återvinna det material vi arbetar med.   

– Jag har jobbat länge inom återvinning med andra typer av material, som skrot, farligt avfall och alternativa råvaror. Detta är en annan sida av återvinnings- och hållbarhetssidan, som ska bli jätterolig att få arbeta med. Jag kommer ha kontakt med flera kunniga kollegor inom bolaget som jag ska lära mig mer av, det ser jag fram emot.  

 

När Camilla inte arbetar tar hon hand om sina två nya kattungar. Tv-spel är ett annat av hennes främsta intressen.  

– Min spelkonsol fick följa med till hotellet igår. Jag spelar tillsammans med en vuxenklan, det är jätteroligt. Innan barnen kom var jag en riktig hästmänniska. Nu när de har blivit större tänkte jag ta upp hästintresset igen. 

 

Varmt välkommen till oss Camilla!