Kundansvarig Västergötland/Värmland


Biototal Group fortsätter att expandera och söker en affärsdriven kundansvarig i Västergötland/Värmland. Lockas du av att arbeta i en spännande koncern som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Arbetet som kundansvarig innebär en spännande och varierad vardag där du kommer att arbeta både ute i fält och från kontoret. Ditt största fokus i rollen kommer innebära att skapa goda affärsrelationer med våra kunder i regionen: lantbrukare, reningsverk, industrier och biogasanläggningar.

Kontorsplats finns på vårt kontor i Karlstad eller Vårgårda. Det kommer även finnas möjlighet att utgå från hemmet några dagar i veckan.

Din profil
Vi ser gärna att du som person är relationsskapande och har ett stort intresse för växtodling inom lantbruket. Har du tidigare erfarenhet av att bygga upp långsiktiga kundrelationer i en rådgivande eller säljande funktion mot lantbrukare är det en fördel.

Du har troligtvis en högskoleutbildning som agronom, lantmästare, gårdsmästare eller agrotekniker, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper inom växtodling på annat sätt. Du har god förmåga att förmedla ett budskap i såväl tal som skrift. Då tjänsten innebär en del resor med bil är B-körkort ett krav.

Du trivs i en roll där du både ges möjlighet att arbeta i fält och med planering och dokumentation. Du har en positiv inställning, du är flexibel och du har förmågan att ta egna initiativ samt driva ditt arbete framåt.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng målmedvetna och ambitiösa kollegor som brinner för att ni tillsammans skapar långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi värnar om trivsel och samarbete genom hela organisationen.

Läs gärna mer på Biototal och Mewab.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via formuläret nedan. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Ceder . Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 Maj. Vi tillämpar löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka in din ansökan här!