Förnyelsebar växtnäring har fått förstärkning av två nya stjärnskott

Biototal fortsätter att växa och vi välkomnar glatt våra två nya medarbetare – Albin Hidén och Björn Beckman. De började för några veckor sedan och båda två kommer ha rollen som kundansvarig men i olika regioner. Albin kommer att fokusera på våra kunder i Uppsala och Björn i Skåne. Vi är väldigt glada att ha er ombord!

 
Albin känner till Biototal väl då det inte är första gången han är hos oss. Under förra sommaren vikarierade han som kundansvarig där han bland annat åkte ut och tog jordprover och skötte leveranser. Nu har han äntligen blivit klar med sin utbildning där han studerat till agronom samt biologi och börjar på heltid här hos oss.
- Välkomnandet har varit toppen. Biototal känns väldigt familjärt och mina nya kollegor har gett ett gott första intryck.
 
Hans främsta uppgifter kommer vara att sköta kontakten med befintliga och nya kunder.
- Jag tycker det är väldigt roligt med växtodling och växtnäring. Det ska bli spännande att vara en del av ett växande företag som nu har breddat sin portfölj och erbjuder helhetslösningar inom lantbruket.
 
Björn har tidigare arbetat som växtodlingsrådgivande säljare och har tagit en examen inom lantmäteri och företagsekonomi.
- Jag ser fram emot att bredda mina kunskaper och arbeta både mot kommuner och lantbrukssektorn. Jag vill vara med och bidra till ett hållbarare lantbruk i Sverige och därför tror jag väldigt mycket på Biototal och vad vi arbetar med här.
 
Hans dagliga arbetsuppgifter kommer vara att fördela ut slam från reningsverken till lantbrukarna och stötta en del med kalkaffärerna på Mewab. 
- Jag brinner för att jobba hållbart och cirkulärt. Jag tänker att vi behöver hitta andra, framför allt nationella sätt, att tillgodose både växtnäring och ta hand om det som är vårt avfall. Även kommunicera ut det till samhället är en väldigt intressant del i det hela.